TORNAR

El regidor de Medi Ambient de Calaf presenta la seva renúncia

El ple aprova també la relació de béns per expropiar Cal Martorell

politica
Dilluns, 4 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Tomàs Agulló, que era en el càrrec des de que es va constituir el govern actual, el 2019, addueix motius personals. Com a regidor ha pilotat la implantació de la recollida porta a porta al municipi.

En la sessió del 27 de setembre, en el ple calafí, Tomàs Agulló Lloret, va formalitzar la seva renúncia. Després de dos anys al capdavant de l'Àrea de Medi Ambient aquest mandat, el regidor plega. Davant els seus companys i l'oposició, va pronunciar un discurs de comiat, en el qual va agrair el "suport i la confiança" als membres de l'equip de govern. També agraïa "el respecte i la cordialitat" de l'oposició.

Agulló va dedicar unes paraules d'agraïment a tots els treballadors de l'Ajuntament, amb una menció especial al Cap de la Brigada Municipal, Francesc Miquel, i el Tècnic de Medi Ambient, Marc Arenas. També va posar en valor la feina "dura, exigent i sovint poc reconeguda" del personal de la recollida porta a porta. Agulló ha gestionat la implantació del sistema de recollida municipal de residus porta a porta a Calaf.

Un altre punt important del ple va ser "l'aprovació definitiva de la relació de béns i drets a ocupar a Cal Martorell", amb els nou vots a favor de l'equip de govern i el GIC-VV i l'abstenció de Junts per Catalunya. Un cop es va aprovar provisionalment la declaració de necessitat d'ocupació al ple del passat mes de juny, es va posar a exposició pública. Ara, la necessitat d'ocupació ha quedat acreditada i s'inicia el procés per determinar el preu amb els afectats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.