TORNAR

Els Socialistes reivindiquen la seva "herència" a Igualada

Riba etziba que Castells i ERC han aprofitat els projectes que va engegar Aymamí

politica
Dimarts, 12 maig 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Ja en plena campanya electoral, els Socialistes d'Igualada han volgut remarcar les obres que van encetar durant el seu mandat amb ICV-EUiA i que s'han finalitzat aquests darrers quatre anys. Assenyalen que "ERC i CiU han aprofitat la nostra herència"

La candidatura de Socialistes d'Igualada (PSC-CP), ha engegat, dins de la campanya electoral, una acció que porta per títol 'L'autèntica herència socialista per Igualada' tot editant targetons, vídeos i anuncis a la premsa sobre quina és l'autèntica herència que els anys de governs socialistes han deixat a Igualada. La formació ha volgut "posar negre sobre blanc que va ser el govern de l'Entesa, amb el candidat Jordi Riba com a tinent d'alcalde, qui va idear i posar en marxa projectes" com el Campus Universitari (iniciat el 2008), l'Escola d'Infermeria (iniciat el 2009), el Centre 4D Health (iniciat el 2010), el nou institut al Gabriel Castellà (iniciat el 2010) o l'Anella Verda (iniciat el 2007).

L'equip de la candidatura socialista, aquest 2015Així, els socialistes consideren que  "l'acció de govern de CiU i ERC els darrers quatre anys, ha consistit a entomar els projectes engegats pels socialistes i donar-los continuïtat". El candidat socialista Jordi Riba, ha fet notar que "només alguna d’aquestes iniciatives ha culminat totalment, com és el cas del campus universitari, i ho ha fet amb resultats força menys ambiciosos dels que proposava l'anterior govern de l'Entesa. Nosaltres vam sembrar projectes de futur i CiU i ERC només han hagut aprofitar aquesta inèrcia. Els calaixos no se'ls van trobar buits, sinó plens de projectes en marxa".

Riba ha reivindicat la "gran tasca transformadora" que els socialistes han fet els anys que han estat al govern: "quan Igualada té un alcalde socialista hi guanya projectes com equipaments i infraestructures com l'Hospital, les escales mecàniques, els pisos Viu Bé per a la gent gran, escoles i llars d'infants públiques, aparcaments soterrats, l'Hospital de Dia Sant Jordi, el viver d'empreses Tecnoespai i centres cívics entre molts d'altres".

Els targetons de "L'autèntica herència socialista per Igualada" també recullen en un collage de diversos retalls d'hemeroteca que corroboren la feina feta pels socialistes. Jordi Riba explica que amb aquesta acció comunicativa la candidatura, a més de reivindicar els projectes endagats, vol manifestar el seu "objectiu de tornar al govern per reprendre la seva acció transformadora a la ciutat i tornar-hi a sembrar projectes de futur". 


4 Comentaris

m

maria

15 de maig 2015.21:17h

Respondre

Llegint la propaganda del socialistes, he repassat la meva memoria, i francament, Igualada es lo que es , gracies a les seves polítiques, segur que amb errors, pro francament crec que els encert,... Llegir més guanyant per golejada.
Lo que a fet el crac del castells, ZERO PATATERO.
No entenc que envers a la realitat, el crac, tingui el morro, de apropiar-se de la feina ben feta del socialistes.
( Escales mecàniques, ascensors del parc de Valldaura, Viure B 1 i 2, Cal Font, el parking de cal font, Hospital Nou, parc Garcia fosses, Parc de la estaco vella, Plaça de la creu, i el seu parking pont de Fatima, jutjats nous,etc, etc.)
No li fa vergonya sr. castels, apropiar-se de la feina del dames, (Quan surt amb la escarxofa, amb els pisos de Viu B2, derrera, no sent remordiments, o aquesta paraula, no esta en el seu vocabulari,) La seva total inoperància, amagat darrere de les seves estelades i passant 4 anys venen fum , es de tindre un morro, impressionant,.

M

Maria Ll.

Igualada

13 de maig 2015.18:21h

Respondre

S’ha de tenir barra per a sobre reivindicar com a cosa pròpia tot això que diuen que van iniciar el 2007, 2008, 2009 i 2010 i jo em pregunto, si tant cla ho tenien perquè no ha van fer hi han... Llegir més hagut de ser ara uns altres que realment creien en el projecte els que ho han tirat endavant.

Es patètic que algú reivindiqui el Campus Universitari quan solament hi va posar la primera pedra el 2009 i no disposava de ni cinc cèntims per posar la segona, o que reivindiqui l’anella verda quant ningú n’havia parlat fins fa quatre dies, patètic, realment patètic.

Puc entendre que a mitja campanya electoral i desprès d’haver passat quatre anys sense fer res de res se n’adonin que no tenen cap cosa per presentar als igualadins, però d’això a atorgar-se tot lo que han fet els altres hi va un bon tros i penso que inclús és tirar-se terra a sobre perquè els igualadins no som tontos com sembla que es pensin aquets senyors.

La verdadera herència dels socialistes Sr. Riba es un deute de 60 milions d’euros que vostès van deixar a la ciutat, el contracte amb l’Infinit que costa uns 350.000 euros l’any, el Word Trade Center que ha costat 3.000.000 d’euros sense que s’hagi fet, el lloguer blindat de Cal Rates de 3.500 euros mensuals, el pàrquing soterrat de l’hospital que van fer pensant-se que farien un gran negoci i que el ciutadà no utilitza ni amb una hora de gratuïtat, les empreses municipals a l’estil de Reus que per sort s’han pogut suprimir abans de seguir el camí de les Innova d’aquella ciutat, un POUM que arruinava literalment a molts igualadins, i no cal que seguim perque la llista podria ser molt llarga i la veritat ja tampoc ni val la pena.

En fi Sr. Riba i companyia, presumeixin de lo que puguin presumir però no s’apuntin lo que no és seu perquè la gent no es tonta tal com sembla que vostes es pensen i els ho demostrarem el dia 24

J

Jaume Travesset Basomba

iGd

13 de maig 2015.14:37h

Respondre

M’agrada. Molt bé Socialistes, una molt grata feina que ajuda als igualadins i a tota persona que vingui a treballar-hi, estudiar-hi, comprar-hi o passejar-hi; a que pugui ser més còmode, a que... Llegir més tinguin més oportunitats, a crear una esperança de futur i posar-la en marxa. Així la ciutat d’Igualada està cada vegada més ben equipada, i es veu clarament que és possible amb propostes com les del PSC-CP IGUALADA.

Sort ;)

M

Maria

Igualada

13 de maig 2015.14:33h

Respondre

D’herències n’hi ha de dos tipus: la de patrimoni i els deutes. M’agradaria que vosaltres el Psc també féssiu balanç i autocrítica sobre el que vàreu fer malament. El Sr. Xavier Figueras... Llegir més està convençut que som la gent que no us entenem, no entén que els ciutadans també tenim criteri propi. Sort!!! I molta autocrítica!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.