TORNAR

Solidaritat Igualada celebra les primàries aquest cap de setmana

Tres candidats es disputen el primer lloc de la llista

politica
Divendres, 17 abril 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Antoni Rosich, Frederic Marimon i Xavier Martínez es disputen la candidatura a l'alcaldia de Solidaritat Catalana. El partit va anunciar fa mig mes la seva intenció de concórrer als comicis

Antoni Rosich, Frederic Marimon i Xavier Martínez es disputen la candidatura a l'alcaldia de SI. Tots els igualadins poden entrar al web www.solidaritatigualada.cat i dipositar fins a 3 vots (un per ordre de preferència) en cada candidat. Solidaritat considera que "per tal d’avançar en la regeneració democràtica i aconseguir que la política catalana no es basi en els amiguismes i les corrupteles, cal que el major nombre de formacions polítiques realitzin primàries obertes i apostin per una limitació de mandats i de sous; tant dels representants públics com dels seus assessors".

En un comunicat, apunten que "no hi ha res pitjor per la qualitat democràtica d'un país i d'una ciutat que els polítics 'professionals' que es passen la vida sense trepitjar una empresa o una feina de debò". En aquest sentit considera "preocupant" que tant l'actual alcalde Marc Castells, com el candidat d'Esquerra, "hagin passat els últims 15 anys treballant per l'administració o gestionant-la. Com es poden prendre decisions que afecten a les empreses i les persones si no se'n coneix la realitat del dia a dia?". La formació ha anunciat que incorporarà els punts del manifest Recuperem Igualada!, i que estan "contents que la societat civil assumeixi també que la independència pactada amb Espanya no és possible i que cal tirar pel dret, digui el que digui Espanya".

 


2 Comentaris

S

Sr. jo

18 d'abril 2015.17:51h

Respondre

Limitació de sous? La CUP els ha limitat a zero

C

CesK

Igualada

18 d'abril 2015.22:15h

Que jo sapiga les CUP proposen lligar-lo al salari mínim interprofessional(establint el salari com a dos vegades el mínim interprofessional pels regidors). O això vaig entendre a l’entrevista... Llegir més que Radio Igualada va fer al candidat. Tens el podcast a la seva web.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.