TORNAR

Els veïns de la Pobla ja poden presentar propostes per als pressupostos participatius

En la seva tercera convocatòria tenen una dotació pressupostària de 35.000 euros

politica
Dijous, 31 març 2022. 08:35. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha impulsat la tercera convocatòria dels pressupostos participatius, amb una dotació de 35.000 euros que es destinaran a inversions proposades i elegides pels veïns del municipi. En les dues darreres convocatòries les propostes elegides van ser la instal·lació d'una pantalla de cinema a l'Ateneu Gumersind Bisbal i la posterior programació de cinema o la millora del Camí de la Costa.

Els veïns i entitats de la Pobla de Claramunt poden presentar, individualment o col·lectiva, les seves propostes per participar en la tercera convocatòria dels pressupostos participatius, impulsats per l'ajuntament. Poden fer-ho, fins al 30 d'abril, a través dels formularis que han rebut a casa o a través de la plataforma Participa 311.

La convocatòria té una sèrie de requisits: les propostes han d'emmarcar-se dins les competències municipals, no poden superar el límit pressupostari establert o complir els criteris de sostenibilitat.

Un cop finalitzi aquesta fase inicial de presentació de propostes i siguin validades pels serveis tècnics de l'ajuntament, es donaran a conèixer públicament a tota la ciutadania per tal que puguin escollir les més interessants per al municipi. Des del govern poblatà han explicat que "totes les persones majors de setze anys del municipi podran votar un total de 3 propostes. Els projectes escollits seran aquells que rebin més vots sempre que la suma dels seus pressupostos sigui la més propera al límit econòmic establert."


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.