TORNAR

Vilanova 365 demana "que Noemí Trucharte dimiteixi" per la inclusió de Can Titó al Pla Director

El govern de Vilanova ha assegurat que no volen que Can Titó sigui zona de creixement industrial

politica
Dijous, 24 setembre 2020. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació que encapçala Vanesa González critica a la batllessa per la seva gestió en la polèmica sobre el Pla Director d'Activitats Econòmiques de la Conca d'Òdena (PDUAECO). La Generalitat afirma que els terrenys designats per aquest document van ser consensuats per tots els ajuntaments de la Conca.

Vilanova 365 demana que Noemí Trucharte assumeixi la responsabilitat i "dimiteixi" després de "les informacions publicades per Anoiadiari.cat, en les quals la Generalitat afirma que la proposta de Can Titó va ser de tots els ajuntaments." La polèmica per la inclusió de Can Titó entre les zones on hi podia haver un creixement industrial segons el document del PDUAECO va portar que la setmana passada el govern de PSC i Junts negués que volguessin industrialitzar la zona. 

Ara, creuen que "la batllessa ha ocultat aquesta informació deliberadament per evitar les repercussions polítiques que implicaria que la ciutadania de Vilanova sabés que el seu govern municipal, juntament amb la resta de governs de la Conca, estava d'acord amb la destrucció de l'entorn natural del municipi que suposa la proposta de Can Titó. Volem conèixer quins informes ha sol·licitat la Generalitat als ajuntaments, tal com s'afirma en la notícia."

Consideren que la batllessa "perd credibilitat" perquè "deia que recollia tota la informació, però ara sabem que van estar d'acord amb posar Can Titó al mapa prèviament a la proposta." En el ple de dilluns passat, el govern va afirmar que "esperava que la Generalitat respectés la voluntat dels municipis de no fer un polígon al seu terme municipal, si així ho decideixen."

 


1 Comentaris

j

josep

igualada

25 de setembre 2020.11:08h

Respondre

A veure a la conca ja molts poligons ja el de Montbui buit a Odena pla de las gabarreres amb moltes parcelas grans per omplir el del pla de rigat amb molt terrenys per omplir els plan D’Arau de la... Llegir més pobla que ja terrenys si ajuntas aquets poligons que casi es tocan ja terrenys suficiens per fer un gran poligan que poden venir empresas grans . i a mes amb aquesta crisis que durara anys es te de sacrificar mes terrenys agricols y de natura ? Crec que els governs de la conca posan amb risc la vida amb natura dels habitants , el mon del consum ha tocat fons, el mon es te de restructurar de una altre forma , perque al final ens menjarem a nosaltres mateixos

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.