TORNAR

Som Vilanova reprèn les reunions aquest dijous

Volen crear un front d'esquerres per l'alcaldia de Vilanova

politica
Dilluns, 15 setembre 2014. 21:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El dijous 18 de setembre, Som Vilanova, que vol ser una coalició que reuneixi el votant d'esquerra vilanoví de cara a les eleccions del 2015, celebra la seva segona Assemblea. La primera reunió va ser el passa més de juliol

Aquest dijous 18 de setembre (a les 7 de la tarda, sala d’actes de l’edifici d’entitats), se celebrarà la segona assemblea de Som Vilanova. Després de la primera experiència al mes de juliol, els assistents podran entrar a debatre punts a incorporar al programa i l’estratègia a seguir en els propers mesos.

Aquesta coalició va endegar la seva activitat amb l’objectiu de sumar esforços de cara a les eleccions municipals de 2015, agrupant veïns i partits de l’espai de l’esquerra, i així contrarestar la fragmentació de vot causada per la multitud de candidatures de la localitat.

Som Vilanova posa a disposició de les persones interessades el correu somvilanova@gmail.com i els seus perfils a Facebook i Twitter.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.