TORNAR
PUBLICITAT

Tracta la teva al·lèrgia amb Reiki

Espai patrocinat per

Publireportatge

Salut
Dimarts, 24 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
PUBLICITAT

La primavera la sang altera, o això és el que diu el refrany. Sigui com sigui, és ben cert que aquesta època és propensa a alterar certes intoleràncies i al·lèrgies. No obstant, també poden venir donades per un procés previ d’estrès o mental-emocional difícil, en qualsevol època de l’any.

Què no hem digerit o què no digerim? N’hem de buscar la causa, només així podrem alliberar-nos dels seus efectes després de comprendre’ls.

El Reiki ens ajuda a equilibrar les funcions del nostre sistema immune. És una bona teràpia per al seu manteniment, com a prevenció i per a controlar els símptomes de l’al·lèrgia bàsica i crònica.

El tractament de Reiki aplicat a aquesta simptomatologia i al seu equilibri va lligat als punts de chakras que es troben entre la corona (part alta del crani) i el plexe solar (sota l’estèrnum). S’hi canalitza l’energia universal a través de les mans per a disminuir la congestió, tractar emocions mal gestionades i descarregar el sistema immune aportant-li fortalesa per alleujar l’al·lèrgia.

  La Malaquita és una de les pedres curatives que es poden usar en aquest cas. Quan es col·loca directament sobre el punt del plexe solar, la tensió del diafragma queda alliberada i es restableix la respiració profunda i completa. Així l’energia ajuda a digerir certes intoleràncies emocionals i pot moure’s lliurement cap als chakras superiors.

 

Marta Muñoz

Terapeuta natural

martamuñoz.com

Facebook

 

 

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.