TORNAR

Capellades segueix dins l’alerta per sequera de l’aqüífer Carme-Capellades

És un dels 14 municipis afectats pel Pla de Sequera

societat
Dissabte, 23 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Capellades continua en estat d'alerta, situació declarada per l’Agència Catalana de l’Aigua, que afecta catorze municipis que s'abasteixen de l’aqüífer Carme-Capellades. La decisió, contemplada dins el Pla de sequera, es va prendre després que el llindar de l'aigua de laqüífer baixés per sota dels 323 metres.

L'esmentat Pla de Sequera estableix unes limitacions per a Capellades i els altres municipis afectats, amb l’objectiu d’alentir el descens d’aquesta reserva d’aigua. Hi ha limitacions particulars per a usos urbans, que afecten el reg de jardins i zones verdes, prohibeixen omplir fonts ornamentals, netejar carrers i omplir piscines.

També es limita el consum global d’aigua a un màxim de 250 litres per habitant i dia. En els municipis en què, un cop aplicades aquestes mesures, se superi el llindar permès, caldrà prendre més mesures.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.