TORNAR

Un home de 82 anys és atropellat al Passeig Verdaguer

Un helicòpter medicalitzat el va evacuar cap a l’Hospital de Bellvitge

societat
Dimecres, 13 novembre 2019. 08:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El vespre d'aquest dimarts, una persona era atropellada al Passeig Verdaguer. Una motocicleta, en intentar frenar, va lliscar i va acabar impactant contra un home d'edat avançada.

L'accident va tenir lloc a l'altura del Casal de la Gent Gran del Passeig Verdaguer, el vespre d'aquest dimarts. Una persona gran estava creuant la calçada i el conductor d'una motocicleta va intentar frenar per no embestir-la. Malgrat això, va perdre el control de la motocicleta i en va caure. El vehicle va lliscar i va acabar impactant en el vianant, un home de 82 anys. La persona atropellada va ser evacuada pocs minuts després cap a Barcelona en helicòpter per intentar recuperar-la.


11 Comentaris

X

Xavi

Igualada

20 de novembre 2019.09:44h

Respondre

En menys d’un any portem dues víctimes en aquesta via. L’Ajuntament s’ha de concienciar que hi ha un problema greu, falta de policia i de senyalització. S’ha demanat seguritat vial devant... Llegir més d’escoles, com el Mowgli, i no han fet res, (només han pintat un llapis verd a la calçada)... S’han de concienciar que és imprescindible posar mesures per a prevenir més desgràcies, inclús per a ells com a gestors, per la responsabilitat civil que els hi pot caure....

P

Pere Giró

Igualada

17 de novembre 2019.19:38h

Respondre

La falta de presència de la policia municipal als nostres carrers és clamorosa , de tant en tant apareix algun uniformat amb cotxe o moto , mai es veuen patrullant a peu que és com una policia de... Llegir més proximitat pot exercir una de les seves comeses, la prevenció.

j

josep

igualada

14 de novembre 2019.17:41h

Respondre

Jo visc al cap d’amunt de l’Avinguda Balmes. L’han convertit en un circuit i jo no me n’he assabentat??

J

Joan

Igualada

19 de novembre 2019.18:00h

Els cotxes espeteguen el motor y fan accelerades acompanyants de la musica de moda a tot drap!! Señor Castells mes vigilancia a les nits al cap d’amunt de l’Avinguda Balmes!

j

josep

igualada

14 de novembre 2019.11:50h

Respondre

Els patinets electrics que van per tot arreu y a velocitats bastan rapides crec que algun dia i aura algun accident.
No sè qui els t’he de regular pro si es l-ajuntament tindria de posar fre

D

David

Igualada

14 de novembre 2019.10:13h

Respondre

La immensa majoria de cotxes circulen ignorant la presència de passos de vianants. Que no hi ha visibilitat? Doncs cal afluixar la marxa? O quan conduïm i ens apropem a un encreuament sense... Llegir més prioritat ni visibilitat simplement creuem (per exemple els que pugen per Delícies i creuen Sant Carles)? Oi que no?
La fauna de conductors es pot classificar així:
-Els que simplement passen de tot i el pas de vianant no va amb ells. Deuen pensar que és com la sal a l’amanida, és opcional.
-Els que intenten frenar, creuen igualment i et demanen disculpes mentre marxen. No n’hi ha prou!
-Els que quan els forces a parar, a sobre t’increpen i et diuen que has de mirar!

Fatal, fatal.

Ò

Òscar Pallarès

Igualada

15 de novembre 2019.14:38h

Posats a classificar també hi deu haver els que ho fan bé, no? Per pocs que siguin, n’hi ha.

K

Kim

Igualada

14 de novembre 2019.08:27h

Respondre

És un problema enorme.
A Igualada no es respecta cap norma de circulació i cap autoritat competent fa res.

La circulació per les rotondes és un caos, la velocitat a la qual se circula per... Llegir més tota la població és clarament excessiva ... i sorollosa.
Les entrades i sortides dels col·legis paren completament la circulació de la zona on estan.

No es duu a terme cap mena de control de contaminació, ja sigui de gasos, acústica, d’assegurances ...
No hi ha presència de Policia Municipal en cap lloc, quan aquest és el seu treball, la seva obligació, i per a això els paguem un bon sou tots els ciutadans.

Sr. Marc Castells, posi a la Policia Municipal a fer el seu treball ja, Igualada s’ha convertit en una ciutat caòtica i sense llei.

f

franc

igualada

14 de novembre 2019.08:21h

Respondre

Hay otro problema que también es muy importante la falta de visibilidad de los pasos de cebra existentes en el Paseo Verdaguer, sobre todo el que hay enfrente de la residencia Sant Josep.

P

Pepitu

Igd

13 de novembre 2019.21:53h

Respondre

Hem d.espersr tambe a que hi hagi algum accident greu amb la impunitat de patinets i bicicles amb adults campant per voreres a tota velicitst, contra diecció o creuant d.improvis els passos zebres? ... Llegir més Per que la policia lical no diu mai res a aquests v dals?

P

Paquita Muntane Vendrell

Igualada

13 de novembre 2019.09:32h

Respondre

El problema es, que no es respecten las normas .Molts conductors no respecten els pasos de vianants I tampoc utilitzen els intermitents del veicles...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.