L'Igualada es desploma després de resistir una bona estona contra les segones de la taula

Les blaves cauen en deu minuts finals erràtics

Dimecres, 9 desembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Les igualadines van caure per un contundent 4 a 0 contra el Levante las Planas. Ara, cal recuperar-se, aquesta setmana, a les Comes, contra el Vic Riuprimer, un conjunt molt potent en atac.

Sant Joan Despí era aquesta jornada l'escenari d'un gran duel entre un dels conjunts capdavanters de la lliga, el Levante las Planas, i les blaves, que arribaven amb la moral ben alta, després de vèncer al Pardinyes. Les jugadores de Marta Cubí, però, van ser escombrades en el marcador, tot i que van plantar cara fins als minuts finals. Es preveia un cara a cara molt dur, on les grans favorites eren les locals, segones a la taula. Caldria lluitar per cada pilota, des del xiulet inicial.

El matx va encetar-se amb uns primers minuts molt intensos, sense un clar dominador i amb un joc més directe. L'equip local va anar imposant el seu ritme i va començar a arribar amb molt de perill a l'àrea de les igualadines. Font va ser l'encarregada de mantenir viu al conjunt de Cubí. Tot i la resistència blava, al minut 37, una jugada per banda de les de Sant Joan Despí, va ser rematada per la davantera i va significar l'un a zero, amb el que s'arribaria al descans.

En l'inici dels segons 45 minuts, les anoienques reaccionaven i el partit va estar més obert. Amb aquest panorama, les blaves van fer un pas endavant, amb la intenció d'igualar el marcador. El resultat no va ser l'esperat i les locals van sentenciar el duel amb tres gols en menys de deu minuts. Un cop molt dur, que deixava l'Igualada sense premi.