L'Igualada Rigat és a punt de firmar una proesa contra el Barça

Els igualadins dominaven el marcador al descans

Dilluns, 7 desembre 2020. 09:00. Redacció AnoiaDiari.

El que era cuer de l'OK Lliga contra un dels dos goliats de la competició, el totpoderós Barça. El miracle va ser cert durant uns minuts i, tot i el resultat final, 5 a 3, els arlequinats demostren que encara tenen molt a dir en aquesta temporada.

Els igualadinistes, defensant un atac blau-grana FOTO: D. FigueresLa lògica es va imposar en el partit a la capital catalana, entre el FC Barcelona i l'Igualada Rigat HC. El Barça va dominar l'Igualada en el marcador, al final, per 5 a 3, però els homes de Cesc Linares van posar contra les cordes al vigent campió. La proesa no va ser tan lluny, ja que els anoiencs van tenir durant uns minuts l'1 a 2 al lluminós. Els locals van acabar remuntant en aprofitar els seus majors recursos.

Després d'aconseguir un punt contra el Girona, l'Igualada Rigat afrontava un matx al Palau amb tot a guanyar i res a perdre. El Barça es va avançar, però Ton Baliu i Cèsar Vives van capgirar el marcador. L'1 a 2 va continuar fins més enllà del descans. Els arlequinats fins i tot van resistir amb un home menys, ja que Baliu va rebre una rigorosa blava. A la represa, els barcelonistes van fer dos gols i es van posar 3 a 2, però l'Igualada no abaixava els braços. Pla hauria pogut empatar amb una falta directa. El veterà Panadero va fer el 4 a 2 en un contracop. Mancava poc pel final i Bernat Yeste va reduir diferències, però el Barça, per mitjà de Pascual, va fer el 5 a 3 definitiu. L'Igualada tornava a l'Anoia amb la mel als llavis i la sensació que encara tenen molt a dir en aquesta lliga. I també amb la decepció pel comportament del tècnic barcelonista, Edu Castro, que va insultar greument a Ton Baliu com explicava el capità igualadí al twitter.