TORNAR

“Convergència i Unió presenta al.legacions a les ordenances fiscals per al 2009

Buscant la contenció

politica
Dijous, 13 novembre 2008. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió a Igualada, Marc Castells, ha presentat les al.legacions que formula el grup de CiU a les ordenances fiscals de l’any 2009 presentades pel govern municipal. Castells assegura que la seva feina és mirar que el govern contingui la pujada dels impostos.

D'una banda el grup municipal de Convergència i Unió proposa rebaixar un 20% el preu de les zones blaves a Igualada quedant a la zona 1 per 1'08€/hora (enlloc de 1'35€/h) i en la zona 2 per 0'96€/h (enlloc de 1'20€/h).

Proposen també contenir les ordenances, taxes i preus públics a la meitat de l’IPC (2,25%) ja que creuen que ara no és el moment de castigar als ciutadans amb un pujada d’impostos i demanen un increment moderat, recordant la 'preocupant situació financera municipal'.

Una tercera al.legació fa referència a les bonificacions previstes. Així CiU ha afegit als supòsits de bonificació un redactat que obliga l’Ajuntament d’Igualada a informar sobre les bonificacions a totes les persones que compleixien els requisits per acollir-s’hi. La proposta de CiU preveu que aquesta informació s’enviï als ciutadans abans de l’inici del període de presentació de sol.licituds de bonificació.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.