TORNAR

Duran i Lleida visita Els Hostalets diumenge

El líder cristiano-demòcrata donarà suport a la candidata local de CiU

politica
Dissabte, 16 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Josep Antoni Duran i Lleida serà aquest diumenge a l'Anoia. Els Hostalets de Pierola acollirà un acte del diputat català a Madrid, que vindrà a la vila a donar suport a la candidata de la federació a la localitat, Nati Escala

Els Hostalets de Pierola serà l'escenari d'una visita d'allò més mediàtica a nivell electoral. Josep Antoni Duran i Lleida, president del comitè de govern d'Unió i membre de l'executiva nacional de CiU, serà aquest diumenge a la població anoienca, a partir de 2/4 de 12 del matí, per donar suport a la candidata local de CiU, Nati Escala. Escala s'estrena com a cap de llista de la federació al poble, on actualment  tenen un regidor. Anteriorment, del 2007 al 2011, alguns edils de la formació van ser al govern aleshores encapçalat per Jordi Calpe, d'Esquerra. 

El diputat al Congrés, diumenge 17, als HostaletsDesprés d'una passejada per la vila que s'encetarà al carrer de l'Església, Nati Escala i Josep Antoni Duran i Lleida aniran fins la urbanització Serra Alta on faran una trobada amb els veïns. L'acte central de la candidatura, però, serà  dimecres dia 20 a les 8 del vespre al Casal Català, acte que comptarà amb l’assistència del conseller de la Generalitat i Secretari General de CiU, Ramon Espadaler i Parcerisas.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.