TORNAR

Enric Conill demana una taula transversal per afrontar "la reconstrucció" després de la COVID19

Els republicans mantenen contacte amb un centenar d’entitats ”per escoltar les seves demandes”

politica
Divendres, 24 abril 2020. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els republicans volen que es posi fil a l'agulla amb la "reconstrucció" de l'economia igualadina després dels efectes de la COVID19. Proposen harmonitzar les dinàmiques amb la resta d'ajuntaments del territori.

El portaveu d'ERC Igualada, Enric Conill, demana fer una taula de resconstrucció econòmica a la ciutat d'Igualada per "protegir" als treballadors, autònoms i empresaris i "reactivar l'economia local". Considera que és "un element imprescindible i ha de bastir-se sobre el consens i diàleg amb els agents econòmics de la ciutat i també socials: empresaris, autònoms, comerciants, entitats del tercer sector i tots els grups municipals del consistori".

Manifesta que "per tal d'afrontar les dificultats econòmiques que viurem en els propers mesos, cal actuar ràpid i preparar-nos perquè no sigui la mateixa gent de sempre qui en pagui les conseqüències". En aquest sentit Conill afegeix que "cal consens per prendre les mesures que es necessitin per ajudar a reactivar l'economia, evitar la destrucció de llocs de feina, garantir unes condicions laborals dignes i treballar per buscar oportunitats en una nova situació d'extremada dificultat per a molta gent".

El cap de l'oposició creu que cal coordinar aquesta taula amb la resta del teixit econòmic i social de la Conca d'Òdena i apunta que "cal treballar junts i alhora cal prendre mesures singulars, exercint la capitalitat d'Igualada". Apunta que "serem al costat d'empresaris, autònoms, comerciants i treballadors per treballar i esmorteir les conseqüències econòmiques que vindran. Estarem al costat del govern municipal si pren mesures concretes per defensar i reactivar l'economia local".

ERC s'ha posat en contacte amb més d'un centenar d'entitats i associacions que "viuen de manera directa les conseqüències del confinament i que veuen afectat el seu dia a dia de manera significativa”. Aquests contactes s'han fet, especialment, en l'àmbit econònim, educatiu i social per tal d'atendre les moltes demandes i necessitats que tenen i tindran".

Més informació sobre la COVID19 


1 Comentaris

M

Maria

Igualada

25 d'abril 2020.09:58h

Respondre

Au va! Llegiu una mica. En Partal diu veritats com a punys.
https://www.vilaweb.cat/noticies/labsurda-discussio-amb-erc-sobre-el-nacionalisme-i/
I a sobre la nostra consellera surt a queixar-se i... Llegir més a plorar que Madrid no sé què però vinga a obeir. Sou la vergonya de Catalunya! Ens imposeu un govern espanyol i després us queixeu o ho feu veure... Vergonya ERC!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.