TORNAR

Esquerra i Convergència abandonen el ple de Cabrera per una discussió sobre els sous de regidors

La construcció d’una pista de pàdel és un dels altres motius de polèmica

politica
Divendres, 4 desembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una fricció sobre les retribucions del govern de Cabrera va ocasionar la sortida dels regidors republicans i convergents del ple. Denuncien que el govern actual del PSC i Veïns per Cabrera cobra un 30% més que l'anterior

Aquest passat dilluns, durant el Ple extraordinari de la Corporació Municipal de Cabrera d'Anoia, que es va dur a terme a la seu de l'Ajuntament, es va produir l'abandonament de la sessió per part dels regidors  d'Units per Cabrera-ERC i CDC. Els edils van denunciar "abús d’autoritat i comportament caciquista" de l'alcalde del PSC Salustià Monteagudo. 

El líder d'ERC a Cabrera, Jaume GorreaEl fet es va produir quan, al novè punt del Ple, precs i preguntes, el portaveu d'Units per Cabrera, Jaume Gorrea, va plantejar una pregunta sobre l'import dels sous que, fins ara, havien cobrat l'actual govern. Segons Gorrea "es contradiu amb el que es van comprometre al ple del cartipàs, de rebaixar un 15% l'import per junta de govern i fer un total de dues juntes de govern per mes".

Els republicans apunten que el govern actual "està cobrant un 30% més que l'anterior govern en el mateix període de temps. Com que aquesta pregunta va incomodar molt  l'alcalde, Salustiano Monteagudo Hidalgo, aquest va interrompre insistentment el regidor de l'oposició i finalment li va retirar la paraula". L'oposició ataca també el regidor José Medina, pel Grup de Veïns per Cabrera, "que portava al seu programa que, en cas de formar part del govern, només cobraria 500 euros cada mes; en canvi, actualment n'està cobrant més de 800". Un altre dels cavalls de batalla és que, segons Gorrea, l'equip de Monteagudo "ha rebaixat un 30% l'aportació als Serveis Socials per tal de fer una pista de pàdel al municipi".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.