TORNAR

La història de Jordi Pujol i la 'xoni' de Castefa

Especial Onze de Setembre (3)

politica
Dimarts, 9 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol va ser el ponent convidat a Igualada en la Diada de l'Onze de Setembre de 2011. Cap al final de la xerrada, i en un ambient distès, Pujol va animar-se a comentar una de les cançons de l'estiu amb el públic del teatre de l'Ateneu Igualadí. Es tractava de la "Jennifer", dels Catarres.

L'objectiu de l'expresident era deixar clar als igualadins que "a Catalunya no hi ha amors prohibits", com diu la cançó, però que "el que no pot ser és que la Jennifer, després d'una pila d'anys vivint amb el Catarra, no sàpiga parlar català".

El tall de veu va córrer per Internet i es va fer molt popular a través de les xarxes socials. En un sol dia va superar les 30.000 escoltes. Diferents mitjans, com emissores de ràdio o diaris digitals, el van recuperar, i fins i tot va sortir en programes com l'APM? de TV3.

En aquell moment l'ocurrència va disparar la popularitat de Pujol entre els més joves. I és que l'expresident va comentar frases com "jo que tinc somnis eròtics amb en Jordi Pujol" -que va considerar "un elogi"-, va fer una definició del que és una "xoni", -afirmant que són "el futur del país"-, a més d'aclariments sobre on són el "Pont Aeri" o "Castefa".

Podeu escoltar aquí l'enregistrament original d'aquest moment:


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.