TORNAR

Ignasi Vich creu que el vot útil va perjudicar el seu partit en les eleccions municipals

Francesc Marimon serà el nou coordinador comarcal

politica
Dimecres, 6 juliol 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El líder igualadí de Solidaritat per la Independència, Ignasi Vich, va comparèixer davant dels mitjans per primera vegada després de la cita electoral del passa 22 de maig on el partit que representava no va aconseguir representativitat al consistori. Vich va anunciar el nomenament del nou coordinador comarcal, Francesc Marimon, i va fer una valoració, tant del resultat de les eleccions com del Ple del cartipàs celebrat el passat dilluns.

Ignasi Vich

Segons Ignasi Vich, els igualadins van emprar el vot útili per aconseguir un canvi de color en el si de l’ajuntament igualadí, aquesta és l’explicació que el líder de Solidaritat dóna als resultats obtinguts per la seva formació en els comicis electorals de la passada primavera.

Ignasi Vich ha volgut recordar que ell ja havia advertit del possible pacte de govern entre CiU i ERC: ‘només van haver de passar uns dies després de les eleccions perquè es materialitzés’ i lamenta que l’independentisme hagi perdut força a Igualada; ‘ERC va perdre un miler de vots que no van anar a parar a nosaltres, per tant, hi ha menys vot independentista que fa quatre anys’.

Un nou coordinador comarcal

Després de la dimissió de Jordi Puiggròs el passat mes de maig, ha hagut de transcórrer mes d’un mes perquè Solidaritat anunciés qui el substituiria en el càrrec. Finalment, Ignasi Vich ha apuntat que serà Francesc Marimon el nou coordinador comarcal a l’Anoia.

Un ple sorprenent

Ignasi Vich va assistir al ple del cartipàs celebrat el passat dilluns i va afirmar que assistiria a la resta de cites mensuals a l’Ajuntament. Això si, Vich va explicar que l’havia sorprès la presència de banderes a la sala de plens; ‘És un símptoma del que passarà a l’Ajuntament, de cara enfora faran una cosa i de cara endins una altra’. Vich també va trobar a faltar la intervenció de l’Alcalde davant les rèpliques dels equips de l’oposició. Finalment Vich va lamentar la manca de veu d’ERC dins de l’Ajuntament


5 Comentaris

J

Joan

Igualada

6 de juliol 2011.14:02h

Respondre

Hi va a ver molt vot útil a favor de CIU això està clar. Però el que va fracasar a les eleccions és vostè i el seu partit. Si no miri com i tot amb la quantitat de vot útil que hi va haver per... Llegir més exemple ICV i PXC van aconseguir entrar a l’ ajuntament i només vas quedar fora tu, si no vas treure ni 500 vots...

J

Josep Maria

Igualada (Anoia)

6 de juliol 2011.10:31h

Respondre

te raó l’igualadí, el pacte era un secret a veus, desitjat o no, ja es altre cosa, doncs els representans d’ ERC a Igualada, no em mereixent cap respecte, al saber que haurien donat a SI el... Llegir més lloc número 7 de la seva llista, quan tots sabem que estan de capa caiguda,per llepa culs, apoltronats, vividors... no s’han comportat gens bé amb el seu electorat, entre el quin m’incloc jo, donat per el sac en les 2 anteriors legistalures, tan de ciutat com de pais, tenint la comarca més pobre del mateix, quan eran ells qui es cuidaven de la promoció económica,..vaja home que faràn el que calgui per a no perdre la poltrona i principalment el sou de regidor, que es el que, en definitiva, van a cercar...molt denigran tot plegat, vaja.
Una abraçada i a veure que fan de bó per la ciutat, aquesta gent de ERC, que de moment diuen amen a tot el que CyU els hi demana, de fora, una imatge, però la realitat interna, uns republicants que ni es plantegen la foto del rei en el saló de plens.... començan malament, la veritat.

F

Fran

Igualada

6 de juliol 2011.10:09h

Respondre

Ignasi, un consell, dedica’t als escacs...

j

joan

6 de juliol 2011.09:51h

Respondre

Curioses observacions les del exmilitant d’esquerra fins el desembre passat.
S’oblida però el senyor vich quan parla del futur coordinador comarcal del seu partit d’un petit detall: el... Llegir més nomenament del senyor marimon ja es va produïr el mes de maig passat, però es va produïr de forma ”tant” exemplar (regeneració democràtica en diuen ells) que resulta que el nomenament va ser impugnat (impugnació acceptada a l’executiva nacional). El dia 24 de setembre es farà eleccions per la comarcal, mentre el coordinador resta de forma provisional.
Mentre, del degoteig de baixes a l’Anoia no ha parat, però mentre ens permetem anar donant lliçons a tort i a dret i a dir tonteries com que no l’han votat amb ell hi ha menys independentistes...ET FELICITO FILL.

I

Igualadi

Igualada

6 de juliol 2011.09:25h

Respondre

El possible pacte de govern entre ERC i CiU no el veia solament l’Ignasi Vich sinó que l’intuia molta gent, per tant era de preveure i no ha estat cap sorpresa, tampoc crec que fes falta que... Llegir més ningú ens advertís, es mes, penso que era un pacte desitjat.

En quant al fet de que l’independentisme hagi perdut força, aquest es un fet real i lamentable, però no n’hi ha prou en dir-ho s’ha de buscar la causa i trobar-hi la solució i la causa al meu entendre no es altre que la fragmentació dels partits i les persones que defensen (no dic que son) l’independentisme. El fet de l’aparició del SI per exemple anant pel seu canto i fen la guerra a ERC es part de la causa d’aquesta pèrdua de pes i si això no serveix de lliçó i no es rectifica d’aquí a quatre anys continuarem igual, si el SI continua existint esta clar

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.