TORNAR

Igualada Som-hi presenta el seu equip amb la consigna "d'aire fresc"

Jordi Cuadras parla ”de construir una Igualada on no hi sobra ningú”

politica
Dissabte, 2 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Museu de la Pell d'Igualada era l'escenari, aquest divendres al vespre, de la presentació de l'equip d'Igualada Som-hi de cara a les eleccions del proper mes de maig. Jordi Cuadras, el número u de la llista, va tancar l'acte 

Amb el títol de "Presentació de l'equip del nou alcalde" la coalició progressista que engloba Igualada Oberta, PSC i Comuns omplia aquest divendres al vespre l'Auditori del Museu de la Pell. Per bé que no es va donar a conèixer l'ordre de la llista, sí que van parlar alguns dels membres de l'equip abans de la intervenció final de Cuadras. Aquest presentava la coalició com a "aire fresc per una ciutat que porta vuit anys de govern conservador. Igualada Som-hi és tot el contrari del que representa un govern amb majoria absoluta com el que tenim: capacitat d'acordar entre diferents, d'escoltar molt, d'explicar i proposar. No som l'esquerra rondinaire, som l'esquerra que veu el got mig ple".

Cuadras va refermar aquest perfil optimista exposant que "ens ho hem de passar bé. I és que no ens ho podem prendre de cap altra manera: poder pensar un projecte per la ciutat i posar-lo a consideració dels igualadins i igualadines és anar-s'ho a passar bé. Si podem ser una peça útil perquè aquesta ciutat sigui millor, volem ser aquesta peça útil. I encara ens ho passarem millor". Afegia "tenim gent molt bona a la sala de màquines que saben que la política no és una feina, és un servei".

El número u va remarcar els passos que s'han fet fins ara, com la campanya de preguntes o l'agenda exterior. L'equip d'Igualada Som-hi també va presentar la seva música de campanya. Cuadras assegurava que "som l'equip que millor representa la Igualada real. Igualada Som-hi és una Igualada de colors, on no hi sobra ni hi falta ningú". Va tenir paraules d'agraïment per a Jordi Aymamí i Xavier Badia, que eren entre el públic, així com per a altres regidors de l'Entesa. També per a Darío Castañé, regidor dels Comuns des de 2015.

Va carregar també contra el govern de Marc Castells: "és un govern esgotat. Un govern que, a més, està més pendent de les seves carreres polítiques fora de la ciutat que no pas centrat en que qui faci la carrera siguin els igualadins i les igualadines per arribar a una meta clara". Cuadras va exposar els tres àmbits de treball: planificació urbanística, comunicacions i treball. En un context polític incert, manifestava que "hi ha una gran certesa. Passi el que passi aquí, allà i més enllà, Igualada seguirà sent Igualada, 8 quilòmetres quadrats, 40.000 habitants, que necessitarà projectes que la transformin i la facin avançar".

Presentació de l'equip

Abans de Cuadras parlaven l'empresari i sommelier Manel Pla, la infermera i professora universitària Montse Montaña, el líder del PSC igualadí Quim Roca, la mestra Marta Comas, l'enginyer informàtic i escriptor Rafa Moya, la jurista (vinculada al PSC) Clara Casares, l'enginyer i ex davanter de l'IHC Edu Fernández, i -finalment- la consultora en estratègia digital Paulina Jordán. Cadascuna d'aquestes persones va desgranar diferents aspectes i inquietuds pel futur d'Igualada i el que esperen d'Igualada Som-hi. D'elles ha de sorgir part de la llista i també de les propostes electorals amb les que la coalició concorrerà a les eleccions.


4 Comentaris

R

Robert

Igualada

3 de març 2019.10:35h

Respondre

Gracies per fer possible un projecte que ens dona nova il·lusio.! Aire fresc.!!

F

Ferran

Igualada

7 de març 2019.16:04h

Aire Fresc?
Has vist la foto de la gent de dalt de l’escenari?

Si són els mateixos del PSC d’Igualada de sempre...

P

Pere

Igualada

2 de març 2019.11:31h

Respondre

Quin gran acte! Quin entusiasme, Igualada necessita aquest canvi., va ser molt emotiu. Gracies per donar-nos esperança.!

A

Arnau

2 de març 2019.09:13h

Respondre

M’encanta! Gracies comuns per vendre-us al PSC, enrere queden els 135, llei mordassa, 155, reforma laboral, fiscalitat progressiva, deute de l’ajuntament! Gràcies per l’estafa!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.