TORNAR

Josep Miserachs veu la pregunta d'Unió "una presa de pèl"

”No podem ser l’UCD del segle XXI” manifesta

politica
Divendres, 5 juny 2015. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Un dels homes forts d'Unió Democràtica a la comarca i representant de l'ala independentista, el primer tinent d'alcalde igualadí Josep Miserachs, ha esclatat contra la pregunta proposada pel referèndum intern del 14 de juny. En declaracions a Anoiadiari afirma que "cal fer honor a la memòria de Carrasco i Formiguera".

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada, Josep Miserachs, afiliat al partit cristiano-demòcrata, ha mostrat en declaracions a Anoiadiari el seu desacord amb la polèmica -i molt llarga- pregunta que ha fet la direcció per al referèndum intern del 14 de juny. Miserachs, posicionat a favor de la independència, titlla la fórmula de la qüestió com "innecessàriament complicada" i que "sona a presa de pèl". 

Miserachs, en una compareixença de governMiserachs considera que vista la pregunta "em plantejaré de si he de votar, perquè la pregunta incita a no votar". La indefinició de la qüestió fa que l'igualadí comenti que "no podem ser la UCD del segle XXI. S'ha de ser clar d'una vegada i plantejar el 'sí' o el 'no' a la independència" i demana que "cal fer honor a la memòria del fundador d'Unió, Carrasco i Formiguera. Cal un 'sí' a la independència i no és moment de malabarismes. La pregunta és enrevessada i la vida i el món d'avui en dia ja ho són prou".

Puja el to i manifesta que "sembla que vagin a despistar la gent". Afegeix que "40 anys de franquisme no van acabar amb Unió ni amb Catalunya. Ara cal ser més fidels que mai". Miserachs detecta entre els seus commilitants "un malestar general per la pregunta, que altera l'esperit del que ha de ser una votació democràtica. Cal recordar el que va dir el fundador del partit abans de morir: 'Visca Catalunya Lliure'".


3 Comentaris

M

Marc

IGD

5 de juny 2015.07:42h

Respondre

El que ha de fer Unio es fotre fora el gossot d’en Duran i pujar el Sr. Castella, es la manera de que CiU pot pujar, pero molt, el 27S
En Duran ja trobara lloc al PP

p

pep

5 de juny 2015.16:57h

El que ha de fer Unio es fotre fora els il·luminats i ”gossos” aprofitats, com el Castella, i el Miserschs, i que desapareguin del partit, i es passin al partit del corruptes, el mateix que te... Llegir més 12 locals embargats.
Sr Miserahs vostè si que es una presa de pel............foti el camp de Unio gent com vostè ,sou rapinyaires que no respecten ni al seu partit, ni abans que els seus militants votin.
I vostè parla de dret a decidir? Decidir que? lo que vostè vol, per que si no, el dret de decidir, no val.
HIPOCRITA!!!!!!!!!!

p

pep

9 de juny 2015.13:42h

Ja dies que un,estaria millor mut i no obrir la boca ,
Parlo per mi, doncs per respecte al Josep, de haver sabut de la seva greu enfermedad, com també per respecte a la seva família, el... Llegir més comentari , me’l podia haver guardat .

Un comentari que avui he llegit , comenta que solies dir ” La veritat és un mirall trencat on cada un, tenim un trosset.
Quanta veritat , te, la teva frase preferida .
Josep, que Deu et tingui a la seva gloria, i el meu condol, als familiars, i als seus propers.
Des-de on hem puguis veure, perdonem, la meva ”grolleria”

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.