TORNAR

Junts presenta la llista completa, amb la igualadina Judit Guàrdia al lloc 24

L’altra anoienca és Sandra de la Iglesia, al lloc 46

politica
Dimarts, 5 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La llista que encapçalen Carles Puigdemont i Laura Borràs ja és definitiva, amb dues anoienques a la candidatura de la demarcació de Barcelona. Laura Borràs, la número dos i presidenciable, també té un important vincle amb la comarca.

La recollida d'avals, la setmana passada, al carrer Santa MariaMentre la formació juntera acaba de recollir signatures per presentar-se, aquest cap de setmana es donaven a conèixer els resultats definitius de les primàries. Amb aquesta darrera votació, coneguda com "tercera urna", es validaven els llocs proposats en cada circumscripció. S'ha tingut en compte el suport que van rebre els candidats en la segona urna, com també "la paritat, la pluralitat ideològica, l'equilibri territorial, la diversitat professional, l'equilibri entre experiència i renovació institucional, i la diversitat generacional". La primera anoienca a la llista de la demarcació és la igualadina Judit Guàrdia, al lloc 24.

Guàrdia té opcions d'entrar com a diputada si la formació obtingués resultats similars als de JxCat el 21 de desembre de 2017. El President Puigdemont, que lidera la llista, no té previst assumir l'acta i si la formació entra al Govern, alguns Consellers no compaginaran aquestes responsabilitats i la presència al Parlament. A la llista també hi ha al 46è lloc una altra anoienca, Sandra de la Iglesia. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.