TORNAR

Masquefa inicia un procés de participació ciutadana per al nou Planejament Urbanístic del municipi

El pròxim divendres 28 de gener se celebrarà una sessió informativa

politica
Diumenge, 23 gener 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de Masquefa ha començat els treballs per a la revisió del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) del municipi, "una eina bàsica per a la gestió urbana municipal i el desenvolupament estratègic del municipi que ha de permetre dissenyar el futur de la vila per als anys vinents", com han assenyalat des del govern masquefí. Paral·lelament, durant els mesos de febrer i març, es durà a terme un procés participatiu obert als veïns i entitats de Masquefa. El pròxim divendres 28 de gener se celebrarà per via telemàtica una sessió informativa on s'explicaran tots els detalls del projecte.

Vista de Masquefa (Foto: Tripadvisor)Des de l'ajuntament masquefí han declarat que, amb l'objectiu "de recollir l'opinió de la ciutadania envers diferents aspectes de Masquefa relacionats amb el model de municipi, els equipaments, l'habitatge, la mobilitat, entre d'altres", durant els mesos de febrer i març es desenvoluparà un procés participatiu, basat en tallers. Aquest procés "serà obert a totes les persones i entitats del municipi, i pròximament es donaran a conèixer les dates i llocs de les diverses jornades participatives de treball", han assenyalat des de l'ajuntament, afegint que "aquestes aportacions es complementaran amb un qüestionari virtual que es penjarà a la web de l'ajuntament.

El regidor de Planejament urbanístic de l'Ajuntament de Masquefa, Daniel Gutiérrez, fa una crida a la participació i detalla que "el POUM ens permetrà definir el model sostenible de municipi per als pròxims anys i, per tant, marcarà gran part de les transformacions futures de Masquefa. Per això, és cabdal que la població s'hi pugui implicar i puguem definir la nostra vila de manera conjunta".

D'aquesta manera, el pròxim divendres 28 de gener se celebrarà una sessió informativa on s'detallaran tots els detalls del projecte. La sessió es farà, telemàticament, a partir de les 12 h i es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de Ràdio Masquefa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.