TORNAR

Els municipis afectats reclamen més informació a Forestalia

politica
Divendres, 10 juny 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb el paraigua del Consell Comarcal de l'Anoia, els ajuntaments dels vuit municipis anoiencs afectats pel projecte de la futura línia de Molt Alta Tensió (MAT) Valmuel-Begues, replicaran a Forestalia per demanar novament informació del projecte davant la resposta "generalista i poc concreta" que l'empresa promotora va donar a les al·legacions i requeriments presentats el passat mes de desembre.

Els ajuntaments esperen, a la vegada, el posicionament del govern espanyol en relació amb l'avaluació ambiental del projecte i la seva viabilitat. Un projecte que contempla una línia de 400 KV de tensió que creuaria l'Anoia passant a prop de nuclis habitats i dividint nombrosos municipis, fet que ha generat una forta oposició en els diferents territoris afectats.

Els municipis anoiencs afectats pel projecte de línia de Molt Alta Tensió Valmuel-Begues són Bellprat, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, La Pobla de Claramunt, Piera, Masquefa i els Hostalets de Pierola.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.