TORNAR

Òdena aprova un pressupost per al 2016 que suma vora quatre milions d'euros

Esquerra i CDC van votar en contra dels comptes

politica
Dijous, 14 gener 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El govern del PSC que encapçala Francisco Guisado va fer valer la seva majoria per aprovar els comptes de la corporació municipal odenenca pel 2016. Són de 3.963.304,24 euros, uns 700.000 euros inferiors als aprovats l'any passat.

En el darrer ple de l'Ajuntament d'Òdena, es va votar l'aprovació inicial del pressupost municipal per a l'exercici econòmic 2016 i la modificació de la plantilla. Va quedar aprovat amb sis vots a favor dels regidors del grup del PSC-PC i cinc vots en contra dels regidors del grups ERC Òdena i CDC. El pressupost, equilibrat en ingressos i despeses, és de 3.963.304,24 euros. També es va aprovar la modificació de la plantilla de personal 2016 amb l'amortització de la plaça d'operari de serveis múltiples i amb la creació d'una plaça de tècnic d'esports.

La seu de l'Ajuntament, al Nucli d'ÒdenaEl pressupost s'exposarà al públic al Butlletí Oficial de la Província des del dia 8 de gener fins el 26 del mateix mes. Aquest acord aprovatori serà considerat com a definitiu en cas de no produir-se reclamacions contra el mateix durant el termini d'exposició pública.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.