TORNAR

El PSC anoienc replica que no hi ha baixes pels treballadors de fora de la Conca per responsabilitat "d'Alba Vergés"

Els socialistes acusen als republicans de ”fer partidisme”

politica
Dilluns, 27 abril 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els socialistes responen al comunicat d'ERC on se'ls retreu la seva "passivitat" davant el govern espanyol, del mateix color. Acusen a la consellera de Salut Alba Vergés "de no incloure els treballadors de fora de la Conca en una petició del 22 de març a l'Estat espanyol".

La Federació del PSC a l'Anoia respon "les mentides i acusacions falses que ERC Anoia ha publicat als mitjans de comunicació sobre la situació laboral de les persones de fora la Conca que s'haurien d'acollir al permís de baixa laboral". Apunten que "ho estan demanant batlles la Conca d'Òdena de diferents colors polítics sense confrontacions partidistes com les que sí que desprèn el comunicat dels republicans".

El Polígon de les Comes, a IgualadaEl PSC etziba a la direcció d'ERC Anoia "que aprengui dels alcaldes del seu partit d'Òdena, Jorba i Castellolí que treballen de manera coordinada i amb lleialtat institucional amb la resta d'alcaldes de la Conca, tan del PSC, de JxCat i de grups independents." Afegeixen que ERC "no explica que va ser la consellera de Salut, Alba Vergés, qui en una resolució oficial signada amb data del 22 de març va oblidar demanar la baixa laboral pels treballadors de fora la Conca d'Òdena que no poguéssin accedir al seu lloc de treball mentre va durar el confinament perimetral. Vergés només va demanar al govern de l'Estat que aquesta mesura afectés els treballadors de dins la Conca, cosa que el govern de l'Estat va tramitar, i en cap moment va sol·licitar de manera oficial que aquesta baixa també fos pels treballadors de fora de la Conca".

Els socialistes asseguren que no "hem fet batalla partidista d'aquesta qüestió i per això no han retret, en cap moment, aquest oblit de la consellera perquè el que és important és resoldre la situació i no repartir culpes, cosa que sí que fan els republicans al seu comunicat". Demanen que ERC "corregeixi aquesta actitud i aparti el partidisme en moments d'emergència com els que s'estan vivint". Els socialistes entenen que "aquest comunicat està fora de lloc i que és una relliscada fruit del desconeixement que no aporta absolutament res en l'actual situació de crisi".

Més informació sobre la COVID19 


2 Comentaris

F

Francesc

Igualada

27 d'abril 2020.17:22h

Respondre

El PSC de l’Anoia, el d’Igualada Som-hi, els de la Conca etc... poden tenir la responsabilitat que correspongui com a membres d’un partit que governa. Però que la Consellera de Salut la cagui... Llegir més en un tràmit burocràtic que té aquestes repercussions té menys perdo que lo que pugui fer una secció local del PSOE.

Quan tot acabi s’han de revisar moltes culpes, però no ens oblidem de ca nostre. Que vaia una hem enviat a la Generalitat...

g

guillem roca

igualada

27 d'abril 2020.10:46h

Respondre

És molt fort això del psc... són al govern d’espanya (aquesta que tant ens estima!) i no han sigut capaços d’aconseguir res per l’anoia... que fort... és molt fort...

Primer no volien... Llegir més confinar
Després no permetre que la conca es confinés en grau 2
Llavors van tardar un mes a acceptar les baixes laborals de la conca
Ara no permeten la baixa laboral a la gent de fora la conca...

...i a sobre tenen la barra d’indignar-se. Sou una VERGONYA!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.