TORNAR

La retirada de l'acta de Quim Torra fa que Maria Senserrich pugui ser diputada

Junts per Catalunya no confirma que la igualadina entri al Parlament, ja que ella va anunciar que entra en una nova etapa professional

politica
Dilluns, 27 gener 2020. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La igualadina va ser número 26 de la candidatura de Junts per Catalunya a la demarcació de Barcelona, el 2017. Les inhabilitacions dels consellers i ara del president fan que pugui tornar al Parlament.

Senserrich, el 2018 FOTO: ACNAquest dilluns, la Junta Electoral Provincial de Barcelona atorgava a Maria Senserrich l'escó al Parlament del president Quim Torra, després que el secretari general de la cambra hagi ordenat la retirada de l'acta de diputat del president. Segons l'ACN, la JEP preveu lliurar la credencial a Senserrich, que era la següent de la llista de Junts per Catalunya després de Ferran Mascarell, durant aquest mateix dilluns.

El secretari general del Parlament argumentava "que la situació de Torra ha canviat la darrera setmana després que el TS de no suspendre la decisió de la JEC de retirar-li l'escó" i la JEP es remet a aquesta ordre i als acords del 10 i 23 de gener. El grup de Junts per Catalunya no ha confirmat, però, que la igualadina sigui qui ocupi finalment aquest escó. La pròpia Senserrich, diputada de 2010 a 2017 va anunciar fa un any i mig que es retirava de la primera línia política


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.