TORNAR

El tousenc David Alquézar és el nou delegat del Govern al Penedès

És el relleu del fins ara delegat, Pere Regull, del PDeCAT

politica
Dijous, 17 juny 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per primer cop, un anoienc se situa en el càrrec de delegat territorial en l'àmbit penedesenc, que afecta 25 municipis de la comarca. Alquézar és batlle de Sant Martí de Tous des de 2007.

David Alquézar, de 41 anys, acaba de ser nomenat pel Govern de la Generalitat com a Delegat Territorial de la vegueria Penedès. Substitueix a Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès pel PDeCAT. Alquézar, a qui dilluns al migdia li van comunicar oficialment el seu nomenament, mostra "el seu compromís i disposició per a dur a terme aquesta nova responsabilitat".

El nou delegat afirma que el seu objectiu "és impulsar el treball en equip i donar veu dins el govern a tots els municipis de la vegueria". La seva experiència en el món municipal li permetrà entomar aquesta responsabilitat "amb la visió de la gestió del dia a dia". Alhora, Alquézar vol treballar per tal de "desenvolupar els grans projectes de territori, així com ajudar als municipis a posar en marxa petites millores per a tota la ciutadania".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.