TORNAR
PUBLICITAT

Destins paral·lels trobats en regressió

Espai patrocinat per

Salut
Dimarts, 24 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
PUBLICITAT

Vet aquí una història de destins paral·lels...

Jacqueline, mare d'un nen amb síndrome de Down als anys 60 a París, i Antoine, un DJ d'èxit acabat de divorciar al Mont-real actual, són units per les seves històries a través de l'amor. Un amor atemporal, juvenil, intens, madur, caòtic, obsessiu, que acaba mostrant la inconsciència de tota la realitat amb un desenllaç tràgic i de perdó cap a totes les ànimes involucrades.

'Café de flore' és la pel·lícula connectada a aquesta història. Persones separades pel temps físic paral·lel, però que estan connectades de forma profunda i misteriosa sense entendre el perquè, seguint una intuïció que se'ls hi presenta molt real. Es lliga la ruptura d'aquest amor de base, amb l'aparició d'una ànima que és la flama bessona del personatge.

La ruptura intenta ser compresa per mitjà d'una mèdium que pot interpretar, com en regressions, aquesta vida de culpa que dispara Jacqueline i detona en la vida de víctima que està patint l'ànima de l'exdona d'Antoine.

La teràpia regressiva és una especialització de la Psicologia Transpersonal que ens pot ajudar a entendre el que ens passa, es cregui o no en la reencarnació. No importa, mentre ens ajudi a desbloquejar el que ens limita i que descansa en el nostre subconscient. El cos recorda i actua, perquè obté una resposta emocional davant fets que no s'han pogut solucionar en el seu moment, assumptes inconclusos i incompresos de l'ànima.

Si una vegada no s'ha pogut viure alguna cosa o l'hem evitat i és un aprenentatge que hem de fer, se'ns tornarà a posar al davant.

Es tracta d'entendre que no hi ha negatiu o positiu, que tot són experiències. Tampoc hi ha càstigs, sinó una llei molt poderosa de causa i efecte que es lliga a la nostra pròpia evolució.  Només quan entenem el perquè hem hagut de viure certes vivències,  comencem a sanar i alliberem qualsevol trastorn somàtic, cercles viciosos amb altres persones, fòbies, comportaments incomprensius per a nosaltres que ens generen estrès, estats emocionals, etc. D'altra banda, també es pot enfocar a descobrir doncs i el nostre pla de vida, així com per enfortir capacitats i fer visualitzacions positives per a canviar els nostres criteris.

 

Terapeuta natural: Marta Muñoz


www.martamuñoz.com

Facebook

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.